官方文学作者介绍
The author of literature

姓名:陈圣夫

点大神级别作家,四川成都人,第三军医大学医学系毕业。2010年8月开始着手创作《王牌进化》,走出了无限流的老路,开创了属于自己的新的风格,将无限流文学推上了一个新的高峰。代表作品有《最终进化》、《王牌进化》、《天择》等。曾自组团队制作客户端游戏——《巫妖稷》。

To create a new style of their own, will be pushed to the infinite literature of a new Peak. Representative works are "final" trump card "," evolution "and" natural selection and evolution.

代表作品
Representative works

  • 《最终进化》

  • 《天择》

  • 《王牌进化》